Om Oss

Vår Begravningsbyrå

Davidshalls Begravningsbyrå Malmö grundades år 2009. Ägde tidigare en blomsteraffär på delområdet Davidshall och valde därav att behålla namnet på byrån vid omvälvningen. Jan som startade företaget tror stenhårt på att "kunden står alltid i centrum". Jan har ett varmt och traditionellt förhållningssätt med värdighet som det främsta grundperspektivet, vilket genomsyrar alla hans åtaganden.

 

 

Vi på  begravningsbyrån står redo att bidra med lyhördhet, engagemang och kunskap om hur idéer kan omvandlas till verklighet.

Att planera en begravning är en svår och ovan situation, vi hjälper dig göra det på ditt sätt, med kunnigt och empatiskt stöd redo till hands. Hör gärna av dig med frågor eller något annat du behöver stöd i. Våra kunniga begravningsrådgivare har stor erfarenhet av att anordna begravningar och finns till för att hjälpa dig.

 

 

"Mycket personligt och varmt bemötande efter min mors död. Verkligen professionellt och vackert ordnad bouppteckning/begravning/arvsdelning.
Varje moment med noggrannhet och tanke.
Det kändes att vi fått stor, varm och värdefull support från Jan och övrig personal."

Lars Svensson

Begravningsbyrå Malmö

"Jag vill tacka för all hjälp med begravningen. Allting sköttes fint och proffisionellt. Ser var väldigt personligt och varmt bemötande. Rekommenderar er starkt. "

Carmen Gutierrez Saldaña

Begravningsbyrå Malmö Läs fler omdömen
Bild på Jan, begravningsentreprenör, Begravningsbyrå Malmö

Jan

VD/Begr. entreprenör

Jan tror stenhårt på att "kunden står alltid i centrum". Jan har ett varmt och traditionellt förhållningssätt med värdighet som det främsta grundperspektivet, vilket genomsyrar alla hans åtaganden.

Bild på Anders begravningsentreprenör Begravningsbyrå Malmö

Anders

Begr. entreprenör/Representant

Som begravningsentreprenör är Anders specialist på rutiner inom ceremoniskap, relationsbyggande och upprätthållning av adekvat standard inom begravningsbranschen.

Bild på Max, IT-ansvarig Begravningsbyrå Malmö

Max

IT-ansvarig

Ansvarig för byråns IT-verksamhet.

Bild på Fredrik, begravningsentreprenör Begravningsbyrå Malmö

Fredrik

Begr. entreprenör/Officiant

Lyhörd, serviceinriktad och strukturerad gör Fredrik till ett viktigt kugghjul under hela processen från första mötet till allt efterarbete i form av dödsbohantering och bouppteckning.

Bild på Thina, begravningsentreprenör Begravningsbyrå Malmö

Thina

Begr. entreprenör

Det personliga mötet mellan människor är viktig i min yrkesroll som begravningsentreprenör. Jag kommer att vara där för Er i denna kanske svåraste stund. Med lång yrkeskompetens kommer mina erfarenheter användas i en mer familjär atmosfär från vårt första möte tills att vårt uppdrag är över.